torsdag 1 april 2010

Slussen - Samråd med Värmdö 14 april

Nu har Knutpunkt Slussen haft samråd med Stockholms stad. Det framkom med all tydlighet att tjänstemännen tycks sakna förståelse för de umbäranden som Värmdös pendlare tvingas utstå i en av Stockholms sämsta miljöer. Läs mer HÄR

Jag har därför på uppdrag av Fp Värmdö ordnat så att alla medborgare i Värmdö får möjlighet att ta del av de olika förslagen och lämna sina egna synpunkter
  • Nya Slussen, ett förslag utarbetat av Stockholms tjänstemän
  • Knutpunkt Slussen, ett förslag utarbetat av medborgare från främst Värmdö


När? 14 april 2010 kl 18.00 - 20.00
Var? Gustavsbergsteatern

Tanken är att Värmdös medborgare ska få klart för sig hur vår Knutpunkt i Stockholm kan förändras beroende på vilket förslag som byggs. Kom och lyssna och lämna dina synpunkter eller låt bli och lid i det tysta.

Välkomna

1 kommentar:

Anonym sa...

Olle, samrådsprotokollet från mötet med Staden är så redigt att man bedövad av tydlighet faller baklänges.

Men frågan är när Staden skall ha svarat på alla dina frågor??

Nu har ju diskussionen fått en klart mer konkret inriktning och sakfrågorna står i fokus samtidigt som du nu börjar få tummen i ögat på alla dem vilka högaktningsfullt föraktar åsikter andra än sina egna.

Det bästa med din envisa kamp är ju att du så tydligt blottlägger hur nepotism, alltför stor tilltro till självutnämnda sk auktoriteter och smygkorrupta tjänstemän inom den kommunala förvaltningen i ohelig allians med större prostituerade konsultföretag kan vilseleda en uppgiven allmänhet.

Den klart mest intressanta frågan är ju hur Staden skall komma runt de ekonomiska skillnaderna mellan sina egna förslag och dem Du så tydligt redovisar som alternativ.

Jag tror att det är många vilka följer ditt enträgna arbete som är dig evigt tacksam för all möda du lägger ned på att tillvarata ett medborgerligt intresse.

Olle for President !!!